You've knocked at the right door!

You've knocked at the right door!

Blog

Vaučer za izradu webshopa

vaucer-za-izradu-webshopa

Vaučer za izradu webshopa dodjeljuje se u sklopu natječaja EU fondova za digitalizaciju mikro, malih i srednjih poduzetnika. Natječaj je najavljen za sredinu 2022. te se vrlo skoro očekuje njegova objava i otvaranje mogućnosti za prijavu.

KOME JE NAMIJENJEN VAUČER ZA IZRADU WEBSHOPA?

Vaučer za izradu webshopa prilika je za bespovratna sredstva za sve mikro, male i srednje poduzetnike koji još uvijek svoje proizvode ne prodaju online, kao i za sve one koji žele modernizirati postojeće webshopove kako bi povećali prodaju i olakšali kupcima online iskustvo kupovine.

KOLIKI JE IZNOS?

Vaučer za izradu webshopa dodjeljuje se u iznosu do 75 000 kuna bespovratnih sredstava, a natječaj „Vaučer za digitalni marketing“ odnosi se na sljedeće usluge:vaucer-za-izradu-webshopa

  1. Izrada web stranice
  2. Izrada i testiranje mobilnih aplikacija
  3. Uporaba podataka za poboljšanje interakcije s kupcima
  4. Izrada online trgovine i platformi za rezervacije

ZAŠTO SE PRIJAVITI?

Tijekom protekle dvije godine online način kupovine postao je općeprihvaćen i danas možemo reći kako se taj način kupovine ustalio u svim generacijama. Kupci su shvatili da im je često jednostavnije proizvod kupiti putem Interneta, odnosno webshopa, umjesto hodati ili voziti se do dućana i čekati u redu. Iz tog je razloga vrlo bitno ponuditi kupcima svoje proizvode u webshopu kako bismo im olakšali pristup proizvodima i ponudili preferirani način kupovine.

karticno-placanje

KAKO VAM MI MOŽEMO POMOĆI?

Prilikom izrade webshopa vrlo je bitno obratiti pozornost na puno detalja koji će privući kupce u vaš webshop. O tome smo ranije i pisali na blogu. Iskustvo u izradi webshopa presudno je kako biste dobili webshop po mjeri vas i vaših kupaca i kako biste ostvarili sve svoje ciljeve online prodajom.
Svi naši klijenti prilikom izrade webshopa dobivaju trenutno najkvalitetniji sustav za SEO optimizaciju kako bi se proizvodi vaše trgovine brzo istakli na Google-u. Implementiramo razne načine plaćanja na vaš webshop (virman s bar kodom, kartično plaćanje, kartično plaćanje na rate,..) i razne vrste dostave (osobno preuzimanje, pouzećem, besplatna dostava, kurirske službe, paketomati,..).