Avrion events&web&IT

KONTAKTIRAJTE NAS: 01/36 46 375

Event management

Event management je naša primarna djelatnost, gdje naši event koordinatori imaju iskustvo od 2005. godine koje su stekli kroz organizaciju domaćih i stranih evenata, kongresa, seminara i radionica.
U praksi se često susrećemo sa situacijama kada tvrtke pokušaju same organizirati događanje jer im se čini da to mogu vrlo lako odraditi zaposlenici uz svoj redovan posao i smatraju da im ne treba profesionalna agencija, koja će na sebe preuzeti kompletnu brigu oko organizacije.  
No, u stvarnosti priča izgleda malo drugačije.
Event management uključuje puno više truda, planiranja i konačno i back up scenarij na samom eventu.
Mi odrađujemo i sve one pozadinske situacije i poslove koji se ne vide, ali su vrlo bitni pri realizaciji događanja, eventualne probleme i neočekivane situacije rješavamo tako da ih nitko od sudionika ne osjeti.
Brinemo da su svi predavači, izvođači i ostali ključni sudionici na vrijeme na pravom mjestu i da svoj dio radnog zadatka odrađuju po unaprijed dogovorenom planu i bez problema. I tu najviše do izražaja dolazi naše iskustvo, jer naša briga je cijeli paket Vašeg eventa. Bez obzira na broj sudionika mnogo toga treba promisliti.
Iskoristite naš Know How!

Organizacija eventa

On-line sustavi

Tehnički dio eventa

Marketing eventa

Svjesni smo da gore navedene mogućnosti možda neće zadovoljiti vaše specifične marketinške ciljeve, te smo s obzirom na to, otvoreni za Vaše ideje i prijedloge suradnje i rado ćemo Vam izaći u susret i sastaviti posebnu ponudu prilagođenu Vašim mogućnostima i zahtjevima. Budite nas slobodni kontaktirati kako biste nas upoznali i dobili „sliku" svog eventa kroz našu viziju!