You've knocked at the right door!

You've knocked at the right door!

UKRATKO O NAMA ...

info-ikona-crvena1Avrion je nastao kao Event management tvrtka s 10 godišnjim iskustvom djelatnika u tom području. Već nakon 2 godine pridružuju nam se web stručnjaci s kojima surađujemo na zajedničkim projektima. Osim izuzetnih organizacijskih vještina, uvodimo i napredna tehnička rješenja koja pojednostavljuju projekt. Zahvaljujući web rješenjima i iskustvu u digitalnom marketingu, u mogućnosti smo klijentu ponuditi cjelokupno rješenje.

Klijenti o nama…

  • It was a real pleasure working with Avrion. Responses were prompt and professional and the meeting organisation was excellent, with great attention to detail. The service at the conference was outstanding- friendly, attentive and pre-empting issues before they occurred. Highly recommended!

    Bettina Ryll, MD/ PhD – Melanoma Patient Network Europe, Founder
  • Preporukom smo saznali za Avrion i vrlo brzo saznali zašto. Već na prvom sastanku smo uočili da je riječ o znalcima u ovom poslu te su nam odradili izradu web stranice s našim minimalnim anagažmanom jer nas je “teško uloviti”. Potrudili su se saznati o našoj branši i dali nam prijedloge koji su brzo doveli do gotove stranice.

    Guma Centar
  • Oduševljeni smo pristupom i profesionalnošću pri izradu rješenja naše web stranice. Avrion nam je pružio kompletnu pomoć pri izradi materijala pa je cijeli proces prošao brzo i ugodno.

    Solis Romano

KONTAKTIRAJTE NAS

Nudimo Vam komplet usluga za Vašu tvrtku.