You've knocked at the right door!

You've knocked at the right door!

Digitalni marketing

digitalni-marketing-header

Digitalni marketing obuhvaća svu vrstu komunikacija koja se odvija putem digitalnih medija:

Internet tražilice (Google Adwords oglašavanje)

više saznajte na našim stranicama o Google Adwords oglašavanju.

Društvene mreže (Facebook, Instagram, Linkedin, ...)

Danas svaka ozbiljnija tvrtke ima izrađene stranice na društvenim mrežama čime vrlo brzo mogu komunicirati sa svojim korisnicima. Lansiranje novog proizvoda ili usluge koje objavite na društvenoj mreži Vaši pratitelji vide trenutno, a ako želite povećati doseg svoje objave tada ju komercijalno ističete kao oglas. Za Vas ćemo izraditi kampanju na društvenoj mreži prilagođenoj Vašoj ciljanoj publici.

Newsletter kampanje

Kreiramo i vodimo newsletter kampanje koristeći komercijalni software. Testiramo svaki newsletter protiv SPAM-a, a odjave s liste su automatske. Vodimo detaljnu statistiku newsletter kampanje (broj poslanih e-mail poruka, broj otvorenih, broj klikova na linkove, proslijeđene poruke, komentare odjavljenih).

IP TV sustavi (digital signage sustavi)

Ovi sustavi koriste posebno prilagođene monitore koji se montiraju na zid/strop ili su samostojeće konstrukcije. Koriste se za prikaz reklamnog ili informacijskog sadržaja, a mogu se smjestiti u kongresne prostore, trgovačke centre, ljekarne,.. Posebnost tih sustava je upravljanje sa svim monitorima s jedne lokacije, grupiranje uređaja i postavljanje novog sadržaja putem Interneta.

Upit za ponudu: